Valpar och träning

Träning med Brumma, min lilla Brumma börja bli stor. Hon är så rolig att träna med och vårt band blir starkare och starkare för varje dag och vi båda har svårt att klara oss utan varandra. Idag så gick jag med bara Brumma i skogen och vi var ungefär lika galna båda två, upp på stenar ja vi var överalt och ingenstans.

Nu i kväll efter kvällsrundan så blev det ett spontant träningspass, jag har sagt det innan och säger det igen ”vi tränar bäst på kvällen”. vilket pass, allt jag har lärt henne satt som det skulle. Jag skulle vilja visa världen hur duktig min lilla ”valp” är. Jag är så stolt över henne när hon är så duktig och man ser på henne att hon vet att hon är duktig.

Första blivande matte har varit på besök idag och det kändes så bra, är helt övertygad om att Lillan kommer få det super bra. Jag har nu träffat dom flesta valpköpare och jag är helt HUNDra över att dom alla kommer att få det super bra.

Så skönt att ha hela dagarna på mig att bara mysa och vara med mina hundar, det är så jag vill leva. Jag kan verkligen inte förklara hur mycket jag njuter av att få vara med mina hundar det behöver inte vara märkvärdigt eller svårt. Ett spår tar inte många minuter att lägga och hundarna älskar det, dom får jobba med huvudet och blir lyckligare. Eller lite trixträning och lite godis ”sök” i köket. Det lilla hela tiden tror jag är det bästa.

Nu ska ni få njuta av lite valpbilder

DSC_0372

DSC_0373

DSC_0379

DSC_0380

DSC_0384

DSC_0386

DSC_0388

DSC_0389

DSC_0394

DSC_0396

DSC_0398

DSC_0405

Lämna ett svar