Lång helg

Så solt, glad och så lycklig på en och samma gång.

Vi är lång lediga, det innebär att jag får spendera mer tid med mina små liv än vad jag får i vanliga fall, det är lycka. Idag vaknade valparna vid 3 och vid 6 helt okej tycker jag. Det var ändå första natten som Flora sover här på ett tag. När vi vid 6 kom in igen så somnade jag fortare än vad jag någonsin har gjort. När jag en timme senare vaknade hade jag konstigt nog 5 sovande hundar i min säng, dom hade kommit upp utan att jag märkt något och ingen av dom var nära mig, dom ville nog inte väcka mig, då hade dom blivit ner lyfta och det vet dom om. Det var i alla fall mysigt och varmt.

Jag gav då alla hundar mat och släppte ut dom, sedan somnade jag en stund till, jag var veklingen trött. Efter en stund kom Clara ner och undra det om jag kunde köra henne till en kompis och snäll stora syster som man är, ställde jag upp. Dagen fortsatte och jag hade valparna mycket hos mig, vi hade så mysigt. Efter Lunch tog jag Brumma och Digge på en runda för att kolla till alla fåren som håller på att lama just nu. Vi fick agera lite Barnmorskor och sedan hem för att packa om för att åka och grilla med Claras Klass.  Valparna följde med och sköte sig hur bra som helst och vi fick kommentarer som ”vilka lugna och goa valpar”  ”Vilka sötnosar” och ”en sådan hade man kunnat ta med hem”. Dom somnade snällt i mitt knä och sedan busade dom lite för att sova igen. Helt underbart.

När vi kom hem fick hundarna mat och blev rastade, det finns veklingen inget bättre än att gå kvällsrundorna med hundarna. När man går vid nio tiden är det inte jätte mycket bilar och folk ute, solen håller på att gå ner och det är bra helt underbart.

När som ”stora” hundarna var rastade så busade jag en lång stund i trädgården med 4 heliga valpar som allt mer utforska världen runt dom. Dom är så självsäkra och sociala så roligt att se på dom.

Nu busar dom runt här inne med Brumma och jag väntar på att dom ska somna så vi orkar med morgondagen också.

Många kramar från Lovisa med flock

IMG_3395Brumma spanar på lammenIMG_3285 ”kommer det någon?” (Cookie, Lycka, Digge & Brumma)

IMG_3288 ”jag tittar” (Brumma)

IMG_3283 ”Hej hej kompis” (Hjälte och Digge)

IMG_3397 Flora myser med Hjälte på väg hem från grillningen

Lämna ett svar