2 veckor

I går blev de små växande valparna hela 2 veckor gamla och nu har alla öppnat ögonen och börja komma upp till att ha 3 dubblat sin vikt. De är så nöjda valpar, de sover bra om nätterna och äter bra. I går var det första kloklippningen och avmaskningen. Detta tog valparna hur bra som helst, våra övningar att bli hanterade har givit resultat. De älskar att bli gosade och de somnar snabbt i famnen. Så underbart.

De sover fortfarande nedanför min säng och jag njuter av att ha de nära hela tiden, även om det snart är dags att utöka vyerna till deras rum. Valprummet har jag börjat fixa iordning idag, det är lite nya saker som ska upp.

Mamma och jag var på Ikea i fredags och lite valpsaker kan man allt hitta även där, nytt tält blev det och mattor och lite spännande saker som valparna kommer att få träffa på när deras ålder är inne för det. Just nu ligger de mest och sover och det är mest jag som väger och hantera dom just nu och så Lycka så klart.

Håller på att göra en liten bana till valparna som de ska få gå igenom, där de får tänka lite och gå över och under lite saker för att komma till maten. Roligt sätt att få mat på, när man är liten. Har en klar bild i hur banan ska se ut, nu ska jag bara hitta sakerna som passar överens med min bild hur det ska vara.

Det är en spännande tid jag och hundarna har framför oss

Den 30 sep åker jag och mamma till Stockholm för att den 1 oktober träffa ”valpar” från oss som bor där upp, vi hoppas på att många kommer och det är alltid lika roligt att träffa både hund och ägare igen. Detta ser jag verkligen framemot och en ensamhelg med mamma tackar man ju inte heller nej till. Ska bli mysigt, Brumma eller Nalle följer med oss för att träffa sina kompisar.

Jag ska denna veckan också måla om i hundarnas rum, jag tvättade väggen där inne i våras och gick lite väll hårt på det så färgen lossnade på flera ställen så det ska jag måla till och sedan ska vi fixa till det lite till dom. Scottie har sin älskade soffa som han bara älskar att ligga i, ser han ingen nytta av att gå ut om han inte behöver. Att ligga i soffan och dra sig är ju mycket skönare 😉

Mycket fix står framför oss och alla mina idéer ska jobbas på och finslipas.

Lite bilder på valparna från veckan som gått, mer bilder kommer allt efter som

 

Många kramar

Lovisa med hundfamilj