Vi på Juleboda har höga krav på våra hundar och vi är medvetna om våra hundars starka och svaga sidor. För att få en perfekt match så gäller det att matcha två avelshundar som vi tror kan stärka varandra och att resultatet alltid blir ännu bättre. Ingen hund är perfekt, men självklart satsar vi på att få det absolut bästa resultatet.

När vi väljer avelshundar går vi inte bara på hälsotesterna utan lägger också stor vikt på mentaliteten både på våra avelshundar och deras avkommor. Även om färg, kroppsbyggnad och utseendet inte är nummer ett så är det också en bit som ligger in i den avelsplanering som vi gör. Vi vill ha en sund kroppsbyggnad och ett utseende som tilltalar.

Vi testar hela tiden nya hundar och använder bara de bästa i vårt avelsprogram. Parningsplaneringen är beroende på vilka hundar som går igenom och först när vi vet säkert, kommer kombinationen att presenteras här. Tikarna kommer presenteras tidigare än hanarna. Planeringen av valpkullar är ungefärliga då vi aldrig kan styra löpen utan bara förutse när de eventuellt kommer. Det gör att det kan ändras framåt eller bakåt i tiden när de planerade valpkullarna kommer. När tilltänkta tikar börjar löpa meddelar vi att parningen är nära och när de är parade kan vi säga mer exakt när valparna kommer och när de är leveransklara.

 


Sommaren 2020

Stora Julebodas Vega ”Malwa” – Moltas 

Valparna kommer att födas på Brummas Labradoodle, utskick kommer göras så fort vi vet om hon är dräktig.

Malwa är parad under vecka 15

Läs mer om Malwa och hennes valpar ’Här 

 

 

Stora Julebodas Elestra ”Milla” och Stora Julebodas Ingo

Anmälan har inte öppnat 

Vi hoppas på valpar under sommaren 2020

Milla är en mycket rolig tjej som gärna hänger med på äventyr. Hon älskar att bära på saker. När barnen är på besök är Milla väldans glad.

Ingo en kille som inte bara är en rolig kille och en mycket bra kombo med Milla. Han är supersnäll och gillar precis som Milla äventyr.

Valparna kommer att bli mini och små medium, färgerna brunt väntas.

Utskick till kön kommer att göras när Milla är bekräftats dräktig.

Milla är parad


Stora Julebodas Pärlan – Norrland Labradoodle Mellow Gilbert ”Gillis” 

Pärlans valpar kommer föddas på Brummas Labradoodle

Hanen till Pärlans valpar presenteras snart… Den som väntar på något gott 😉

Utskick till kön göras när vi vet att parningen är lyckad.