För att anmäla ert intresse för en valp, fyll i kontaktformuläret som finns nedan när anmälan är öppen. Efter att intresseanmälan skickats in väljs lämpliga valpköpare ut. Det är alltså inte de först inskickade anmälningarna som får valp utan tänk hellre på att göra en bra beskrivning av er och hur ni tänkt ert liv med valp och vuxen hund.

Är du intresserad av en valp från oss så läs igenom vad som gäller vid köp av valp och fyll sedan i formuläret nedan och skicka in det. Skicka bara in formuläret om du har tänkt igenom beslutet och verkligen kan ta emot en valp från någon av våra kullar under 2024. Valparna kommer att vara redo att flytta till sina nya hem när de är 8 veckor och då behöver du vara beredd att hämta valpen på utlämningsdagen. Valparna hämtas hos oss den dagen och alla valpköpare och ev fodervärdar från samma kull kommer till en gemensam utlämning. Den dagen är en stor och viktig dag för både er och valpen då ni kommer få information och tips av oss. Vi bjuder på fika och det brukar ta ca 3-4 timmar. När tiken är paras går hon dräktig i ca 63 dagar. När en tik är parad lägger vi ut detta här på sidan och även i våra sociala medier.

Har du andra frågor eller funderingar än om det finns valpar tillgängliga så hör gärna av dig till oss antingen via e-post kontakt@australian-labradoodle.se eller per telefon, 0768-641010.
Är ni intresserade av att komma och hälsa på oss och våra hundar så tar vi i dagsläget emot enstaka bokade besök i mån av tid. Bokas till någon av oss via mail eller telefon.

Blir det inte just du som får möjlighet att hämta hem en valpkull från denna kull så är du välkommen att lämna in en ny intresseanmälan för kommande kullar.