Nya äventyr

Så va det den 22 mars och den 4 valpen har nu lämnat oss för att upptäcka den stor vida världen med sin nya familj. Denna gången var det Helium numera Charlie som åkte.

I tisdags så åkte Guld, Zink och Kisel som numera heter Sally, Sigge och Enzo. Till sina nya familjer, i Skåne och i Göteborg.

Idag har det varit lite kallare igen, vi har haft en varm vecka och valparna har kunnat vara ute mycket, vilket dom verkligen älskar. Ute har de lite tunnar och tält som dom busar i och även de två små husen är populära att springa in i eller krypa ihop till en stor hög och bara mysa.

Jag har låtit valparna busat medan jag har städat och städat. Kanske kommer jag att sakna allt detta städandet när valparna åkt, men mest av allt kommer jag att sakna valparna med deras härliga personligheter och tokigheter. Att få se dom utvecklas varje dag och att se varje framsteg dom gör.

Nu har vi ett längre uppehåll med valpar och jag kommer att plugga ikapp och även lägga mycket tid i skogen, med hundarna och en och annan träningstimme kommer det också att bli.

Jag kommer att planera in nya träningshelger för nya kurser, även årets valpträff ska planeras och sedan har jag så klart en och annan plan ut över det. Vi får helt enkelt se vad tiden visar oss.

En annan plan i vår och sommar är att umgås med mina nära och kära.

Jag och hundarna kommer att utforska våra skogar runt oss och upptäcka Skånes fina natur, är min tanke. Självklart ska vi lära lilla Malwa allt vi kan, åka tåg, gå i skogen och att träna. Mycket spännande trotts att det inte blir några valpar på ett bra tag.

Godnatt

Kram från Lovisa och gänget