Dagarna går i ett

Dagarna flyter på och det syns framför allt på valparna som varje dag gör stora framsteg och nya upptäckter görs varje dag. Våra dagar ser i grunden likadana ut och vist är den andra dagen inte den andra lik. så är det att jobba med djur och på en gård. Ena dagen så målar man och den andra plockar man bär och frukter och för det mesta är hundarna med.

Vi gör utflykter och ser lyxen i vardagen. För mig är lyx att kunna sitta i valplådan en timme innan man ska lägga sig i en säng full av hundar. För mig är det lyx att vakna till att en hund har hakan på sängkanten och viftar sin svans mot nattbordet så det låter lite som en trumma. För mig är det lyx att äta frukost med utsikt över att hundarna busar runt i morgon solen utanför fönstret. Viktigt att se vardagslyxen som vi har runt oss.

I  helgen ska jag, Brumma och mamma på äventyr men mer om det nästa vecka. Nästa vecka kommer allt gå i ett. Jag ska till min hemstad Ronneby för att jobba på min gamla högstadie skola som vikarie för omväxlings skull. Hälsa på Farmor och gammal klasskompis. I slutet av veckan så bär det av till Holland för att hämta hem Julebodas nyskott i vår hundfamilj. Detta ser jag verkligen framemot och det ska bli sköt med en ledig dag i Amsterdam. På fredag är vi tillbaka igen och helgen består av besök från både blivande familjer till valparna och de som är intresserad av Australian Labradoodle. Spännande vecka och nu gäller det att ta vara på stunderna med hundarna innan några dagar ifrån dom. Tur att vi har familj som kan komma och mysa lite med hundarna när jag är borta.

Nu väntar en ny spännande dag

 

Kram Lovisa