En mysig morgon

Efter lite hosta i natt fick jag och hundarna en mycket mysig stund i sängen i morse. Man märker direkt på Brumma när det inte är som det brukar. Så fort jag hostade så la sig Brumma närmre och närmre, hon log nära och värmde så mysigt. Hon är en så fin tjej, så lägger hon huvudet på mig och viftar med svansen och bara titta djupt in i ögonen och det är svårt att inte total älska henne.

Hjälte som alltid vill ligga nära ligger på andra sidan och med en hand på varje hund så känner man sig genom älskad. Nalle om han får välja så ligger han en stund nära nära och helst uppe över huvudet och bara myser. Men han blir snabbt varm och lägger sig i bädden vid sidan av sängen. På morgonen ligger de alla tillsammans, uppe hos mig och vi gosar en stund innan vi går ut. Sen är dagen igång.

Nalle, Brumma och Hjälte de sover bara i sängen när jag bjuder upp dom. För mig är det viktigt att hundarna ibland inte behöver sova på mig. De gillar att ligga på det svala golvet eller i en av alla bäddar som finns hos mig. Men jag måste erkänna att jag tycker det är otroligt mysigt att ha de nära när jag sover ”själv”. Känslan av trygghet och närhet är ju inget man tackar nej till.

Idag började dagen med att jag gav hundarna mat och städade ena rummet. Nästa är eftermiddagens projekt. Snart ska jag skicka iväg lite mail och sedan ska vi gå en runda eller två. Vi ska träna lite är tanken och lite pälsvård, klipp av klor och borsta lite. Dagen kommer gå i ett som vanligt och det är ju underbart när det gör det. Det är då jag håller mig frisk och kry.

I morgon har vi besöksdag och det är alltid lika roligt att träffa en ny förväntansfull familj och att prata hund tackar man ju aldrig nej till.

Ha en fin dag

Kram

Lovisa med min hundfamilj