En vardag tillsammans

Efter några dagar som förkyld och feber är jag nu på banan igen. Det klart att det skulle komma just då man inte får sova hela nätter och har små valpar som kräver närvaro. Men vi klarade det också. Nu ska det pluggas och bokföras. Det är sådant som ska göras. Det är sista jag plugga nu för stunden jag har bestämt mig för att ta en paus från plugget. Dels för att jag har andra planer och sedan så behöver jag komplicera lite uppgifter från gamla kurser som inte är helt klara. Det har jag denna terminen till att göra. Det känns skönt, för att sedan ladda om och se om det blir plugg till hösten igen, med ny energi och kraft. Har pluggat/gått i skolan sedan jag var 6 år så det är dags nu att bara inte plugga tänkte jag. Nog om det!

Valparna är nu 1 vecka gamla och det går så bra, Snöa är en i gänget och de andra hundarna har landat i att det är nya invånare hos oss igen. Hundarna är så nyfikna på de små när de låter till en början nu är det inte så spännande längre, utan nu väntar vi tills vi kan busa med dom istället.

Det är så kul att se hur hundarna kommunicera med varandra, de som alltid bor här känner varandra innan och utan till och det är ju inte helt normalt att det kommer in en ny i flocken flera gånger om året men så är det här och de är duktiga på att välkomna och ta hand om de nya nu. Vi får nya rutiner och de går mest på rutin nu hur det ska gå till. Nu har vi dock mycket mer valpar än förra gången men det är bara kul och lär bli mer utmaning, tur att det inte är massa plugg samtidigt så kan valparna och hundarna få massor av energi, det kommer ju krävas ungefär dubbelt upp så mycket jobb med denna kullen så det känns bra att ha extra tid.

Nu när jag börja bli frisk igen så ska vår springturer komma igång igen och Nalle och Brumma längtar efter det, jag med är så rastlös av att inte få komma ut. men det gäller att lyssna på kroppen och ta det lite lugnt några dagar.

I helgen ska vi till Linköping och ha en rolig och spännande helg tillsammans med andra uppfödare av Labradoodle i Sverige. Mycket Labradoodle snack kommer det med all säkerhet bli, med tanke på att det tog oss tre uppfödare som ska vara med och hålla det hela eftermiddagen i söndags att gå igenom programmet 😉  Sambon ska ta hand om valparna och hundarna och mamma kommer med upp ska bli mysigt. Heja heja Låt Labradoodle fortsätta i denna riktig.

Vi har knappt någon vardag, allt går i ett och massa nya och olika sätt hela tiden så det är inte så mycket vardag som ser likadan ut hela tiden, nya projekt och saker som händer hela tiden, det är så roligt, men kan också vara lite svårt att få rutin och struktur i mellan åt. Det är spänning och utmaning och otroligt givande.

 

Allt gott

Kram