Goda nyheter

Goda nyheter i höst kommer det komma 2 nya tillskott till vår hundfamilj, Rödtot som jag kallar den nu 7,5 vecka gamla hanen och en tik på 1,5 år vid namn Raya. Detta ska bli både spännande och underbart. En ny hane med nya gener som om allt går som det ska blir pappa till valpar på juleboda under nästa år.

Raya kommer vi att para med en Holländsk brun hane och valpar väntas efter henne i vinter. Raya är en brun medium tik.

Över en månad sedan jag sprang ut som lycklig och lagom galen student. En månad av att hitta tillbaka till vardagen. Jag är en tjej som vill så himla mycket och gott om allt och alla. Jag vill mycket och det betyder också att jag under skolan hade hela tiden mycket att göra. Jag tog på mig att fixa och dona med det mesta samtidigt som jag jobbat med hundarna hemma och på skolan. Ja många bollar i luften det är så jag vill ha det.

Nu har jag kommit hem och släppt skolan för nu, hundarna och återhämtning är det som fyller mina dagar. Jag har många mål och drömmar och jag ge mig katten i att nå målen och drömmarna. Samtidigt som jag är öppen tillförändring.

Mina hundar springer just nu ut och in igenom altandörren in i köket, ut i trädgården. utanför staketet in i trädgården går hästarna lugnt och betar. Scottie ligger lugnt vid mina fötter och tittar då och då till ynglingarna som busar där ute. En och en kommer de in och svalkar sig på det kyliga stengolvet innan de springer ut och busar igen. Jag njuter och hundarna njuter. Det är så här jag vill att mina hundar ska ha det. Vi gör saker tillammans.

Just nu är det en lung period på Juleboda, inga valpar och jag passar på att ta lite semester. innan valparna kommer i September.

Dagen till ära fyller Krambjörnarnas kull 1 år i dag och vi önskar er alla 11 en fantastisk födelsedag

Kramar från Lovisa