Hej hopp

Sommarkvällar och mysiga promenader, det är något jag verkligen gillar. Igår kväll sprang jag, Hjälte, Brumma och Gumman en runda upp till byn och tillbaka. På vägen tillbaka så tänkte jag vilken otrolig tur jag har som får springa bland gröna och fridfullt växande bokar och tallar som ståtligt står i solens ljus. under tallarna går fåren och betar med sina nästan nyfödda lamm. Där på vägen springer jag, lilla jag och jag ser hur vinden ibland ta tag om träden som snällt står emot. Bredvid mig springer Brumma lös, utan att lämna mattes sida och Hjälte och gumman följer snällt med. Varje gång det kommer en bil går vi åt sidan och gosar lite. Jag sätter mig på huk och tre hundar är snabbt i knät och pussar och gosar lite med mig för att se så allt är bra. Vi reser oss upp och springer vidare, på vår väg mot havet och hem till vårt hem.

Där där vi bor och där vi har våra hjärtan och vår trygghet. Hundarna trivs så bra här på Juleboda. Dom verkligen älskar att springa i Äppelodlingen, att bada i ån och att bara vara i trädgården. Vi har skogen runt hörnet och havet bara typ 100 meter i från oss. Vilken otrolig tur vi har, och jag lovar jag njuter varje dag. Även regniga dagar som idag njuter jag av det som är ett av mina hem. Vi har träningshallen att träna i även regniga dagar och det är ju toppen. Idag har verkligen hundarna presterat på sin nivå, vilket gör deras matte så stolt. Varje gång jag tränar så försöker jag tänka på vad jag har gjort och vad som kan göras bättre. Om tiden finns skriver jag även ner det i träningsdagboken. Detta ger en så bra bild i utveckling och framsteg.

Saker som kom upp idag var som alltid belöningsplacering, rätt belöning och teknik. Men då jag tycker det är så otroligt viktigt med relationen med mina hundar så fokusera jag även tillstor del hur jag kan få relationen mellan oss ännu bättre i träning och till vardags. Jag har en väldigt bra relation med alla hundarna, vilket jag ser högt på. Jag älskar att vara med dom och dom älskar att vara med mig.

Nu väntar sängen och i morgon en ny dag med nya möjligheter

Kramar från Lovisa

DSC_0311