Sommaren närmar sig

Min tid går så fort just nu, så många planer och så mycket i skolan.

Nu är vi inne på sista veckan i skolan detta läsåret och sista skolavslutningen man inte är studenten själv. Ett år kvar och sedan sitter jag här med lite små ångest på riktigt. Nu sitter jag här och vet inte vad jag vill riktigt. Vi har 15 veckor i från varandra, men vi kommer ändå tillbaka. Nästa år får vi inte den chansen. Men det är nästa års bekymmer.

Både Wilja och Lycka är parade och vi väntar med stor spänning om det är några små där inne. Dom är efterlängtade av många. Ska bli så himla kul med små valpar under tiden jag är hemma för lov.

I lördags var en stor dag för mig, jag tillsammans med min egna Hjälte tog examen. Vi tog terapi- och skolhunds examen. Ett år med spännande upptäckter och roliga stunder. Vi har under våren gjort parktik på Gymnasiesärskolan på Stora Segerstad och vilken fantastisk upplevelse. Så mycket glädje och lycka från alla håll. Jag är så glad så glad för att jag fått göra denna resan med Hjälte och våra fina deltagare. Men i Lördags stod det både praktikt och teoretiskt ”prov” på schemat. Det praktiska gick som en dans och Hjälte var klar med sin del. Sedan kom vi till min del och innan jag gick upp så fick jag gå och hämta Hjälte och samla lite kraft. Men väl uppe så gick även det som en dans. Jag har varit yngst under året, men klarat det över alla förväntningar. Vilket jag är mycket stolt över. Efter en mycket känslig dag så var det äntringen examens dags och så mycket lycka på en gång.

Nu ska jag njuta av sista veckan i 2.an och sedan åka hem till mina hundar igen.

Ha det bäst

Kram Lovisa