Tiden rullar under mina fötter

Tiden går så fort och så mycket att göra. Valparna och hundarna tillsammans med skola och plugg och mina nära tar upp all min vakna tid. Den tiden som finns över försöker jag leva och ta det lite lugnt, andars ut.

Min mail har legat nere en vecka och jag hoppas att jag ska få tillbaka dom mailen jag missat under den tiden under nästa vecka. Ni som skickat mail och inte fått svar skicka det igen eller slå en signal till mig så ska jag svara på alla frågor.

Nu har alla valpar från Jul-kullen åkt och det har varit med stort nöje jag följt dessa helt underbar valpar. Gumman har varit en fin mamma och valparna har fått en speciell plats i mitt hjärta, kanske speciellt Nissen (nu mera Åke) som jag fick kämpa med i hans tuffa start i livet. Jag har varit hemma mycket och läst på mycket om beteende, utvecklat beteende kollen och systemet. Jag har satt nya mål och drömmar och en ny bild i hur jag vill ha det. Mycket tid i valplådan och mycket bus och gos med dom alla 9. Utveckling inom det mesta, jag är så stolt.

Disney-Kullen föddes den 19 januari och 11 helt fantastiska valpar kom då till världen 5 tikar (2 bruna, 2 svarta och en guld/aprikos) och 6 hanar (2 bruna och 4 svarta) Dom har nu hunnit bli snart 7 veckor och så fort det går. Full fart framåt och orädda och trevliga valpar även denna kullen. Sätter man sig ner så har man snabbt 11 pussande valpar i känt. Jag njuter av dom små och så söta så. Dammsugaren är deras bästa vän/leksak och det är så otroligt kul att umgås med dom. Vecka 11 är det leverans helg på disney kullen och en tomhet och lung över Juleboda kommer att inträffa. Längtan och förberedelsen efter nästa kull börja och hundarna får landa och vi njuter av varandra ett tag.

Just nu pågår Hjältes praktik till Terapihund och vi är på Stora Segerstads Gymnasiesärskola en och i bland 2 gånger i veckan. Det är så givande och roligt, alla inblandade njuter av våra träffar och det kan vara bland det roligaste och mest givande jag gjort. Så kul och se hur Hjälte går in i jobbet och hur otroligt kul alla deltagare tycker det är. Vi hoppas på många fler givande möte med alla fina elever och tillsist en examen i juni.

Nalle är också med på skolan och han tar det med storm, en glad och social prick som älskar att träna och jobba med huvudet och kanske den mest mattiga hund jag har. Så länge matte är han nöjd. Sova när och bara gosa eller bus en stund. Han börja bli stor och i veckan lyfte han på benet för första gången snart 8 månader gammal.

Brumma är hemma nu och älskar när matte kommer hem och träna och ha kul med henne. Wilja väntar vi på löp på och förhoppningsvis skuttar små Wilja bebisar runt här i vår/sommar.  Gumman återhämtar sig från valparna och lever livet som den prinsessa hon är.

Ha en fin helg önskar vi er alla

Kramar och tassar Lovisa med gänget

DSC_4915