Träning, sol och schema

Sommarlov för tjejerna och min kurs är slut för denna gången, till hösten hoppas jag att det blir den sista kursen i den serien. Men först en sommar fullt med hundträning, valpar och ett och annat bad i havet.

Just nu skiner solen och det är snart dags att fortsätta dagen, hundarna har varit ute och fått mat och nästa håll punkt är att träna lite. Dags att plantera dagens träningspass, vad ska göras, vad är målet med det och hur ska vi komma till målet?

I går gjorde jag ett schema för mig och för hundarna, för att alla ska veta vad jag är och vad hundarna har fått göra varje dag. Jag vet sedan innan att jag fungera allra bäst när jag har ett schema med tider att följa. Så nu tog jag tag i saken och under veckan ska det utvärderas och sedan ska vi se om vi kör vidare eller om något måste ändras.

Jag älskar planering och planeringen under det kommande året är nu i full gång. Kullar ska planeras in och hanar ska fixas och så träffar, kurser och fram för allt vår flytt ska hinnas med också.

Det bästa med sommaren är att dörren kan stå öppna och hundarna själva kan välja var d vill ligga och vila eller busa om så önskas. I skuggan under trädet är en favorit just nu i skrivandes stund. Det ser så mysigt ut, hoppas vi får många timmar med lagom fint väder.

 

Allt gott