Väntan på nya mirakel

Här sitter jag i köket i Juleboda, vid mina fötter ligger Brumma utsträckt med den stora magen rakt upp i luften. Under dom närmsta dagarna kommer vi att välkomna en ny kull till världen. Det är med stor glädje och lite pirriga känslor vi väntar på att det ska sätta igång.

Att få va med när en ny kull kommer till välden är det finaste jag har varit med om. Att sitta med tiken som man gillar så mycket. Att se henne ta hand om sina nyfödda valpar. Att få dom där blickarna från tiken som bara är kärlek. Hon litar på att jag finns där för henne och jag litar på att hon gör sitt bästa för att ta hand om valparna.

Dom första nätterna sover vi tillsammans, så att om det händer något finns jag snabbt där för att ta hand och störta min tik.

Denna helgen är det dags igen. En ny kull ska föddas och vi förbereder oss nu tillsammans för att ta emot dessa små mirakel. Att i början på nästa vecka få ta och lyfta luren och prata med kommande familjer och höra lyckan i rösten. Ja vi har en spännande tid framför oss. Min älskade Brumma ska bli mamma igen.

Brumma min förstfödde tik, första valpen, i första kullen. Min första riktiga kärlek, hon är tjejen som bokstavligt tagit mig med storm. Nu ska hon bli mamma för andra gången och ytterligare en kull kommer få en underbar mamma som mamma.

Nu ska vi ladda upp och hoppas att vi snart kan lägga upp bilder på nyfödda mirakel

Tassar från Lovisa och Brumma med flock