Vårkänslor

Idag började dagen med att jag vaknade av att de stora valparna lekte och de små valparna åt så det smaskade. Helt enkelt så man vill vakna.

När hundarna hade fått mat och fått vara ute en stund så städade jag hos valparna och vägde de små liven. De växer precis som de ska, alla 5. Zia är en underbar mamma, hon tar så bra hand om dom och ser hela tiden till att de ligger nära henne. Jag är verkligen bortskämd med underbara mammor.

När allt var färdig städat och alla var mätta och belåtna gick jag själv ni för att äta frukost.

Då solen sken och det kändes som om det var vår ute så tog jag och mamma alla hundarna(inte Zia så klart då hon knappt vill gå ut och kissa) vi gick stora runda över Ravlunda och ner julebodavägen. Perfekt runda för oss, solen sken och värmde oss där vi gick. Härligt att solen kan värma så även i december eller är det bara ett dåligt tecken?

När vi kom tillbaka var solen nästan påväg ner och vi gick in för att äta lunch, det blev en lång lunch för mig, mamma och pappa.

I eftermiddag vet jag knappt vad jag gjort, eller jo jag och mamma tog julkort på hundarna, hoppas att det blev något bra. Inte alltid lätt att få 6 hundar att sitta på rätt plats och titta åt rätt håll. Men något kort ska det ha blivit. Jag har pratat med några av de som ska få valp efter Zia och Nalle.

Nu har jag precis kommit in i köket igen efter att alla hundar har fått mat och varit ute en sväng, valparna har fått mat och busar nu med lilla syster på köksgolvet. Ljusstakarna lyser och maten är på gång kanske fick jag helt plötsligt lite julkänslor bland alla vårkänslor.

Oavsett vad så har det hänt mycket med Piff och Puff och Pälan under de senaste dagarna. De är nu så framåt och leker och springer. De är så gulliga att man nästan svimmar. Nya leksaker undersöker dom varje dag och de blir bara coolare och coolare för varje dag tycker jag. Mat från oss vill de fortfarande inte ha så mycket av, de får chans vid måltiderna men äter då inte så mycket utan är nöjda efter bara lite. Spännande är det i alla fall att följa dom.

Olikt de andra valpar vi haft så sover de inte alltid ihop i en hög utan en kan sova i tältet, en i bädden och en i sängen. Visst ibland sover de också i en hög men inte lika ofta, spännande spännande

 

Trevlig kväll

kram

Lovisa