3 år går fort

Nu är det måndag igen och allt är i gång so vanligt, efter en lugn helg för min del.

I torsdags kom äntligen Benjamin hit, underbart tycker vi.

För denna helgen (21/10) skulle vi fira våra 3 år tillsammans. I fredags började vi med att testa alla valpar, på nyperson, ny plats och lite andra nya saker, mer om det i ett annat inlägg längre fram. Super mysigt tyckte jag, och Benjamin han är vid detta laget rätt så van vid mig och mina idéer 😉 Valparna visade det jag redan visste och jag kunde dela ut valparna till sina familjer och jag tror att det blir mycket bra detta. Valparna är helt underbara.

På lördagen så fixade vi först med hundarna på morgonen och sedan vi 15 tiden så packade vi väskorna för att åka den lagom långa biten till stället vi skulle fira vår 3 årsdag på. Nämligen Kiviks hotell. Vi checkade in och gick direkt ner till hotellets spa. Vi badade, bastade och bara tog det lugnt. Vikit vi båda har mycket svårt att göra men det gick bra. Vid 19 så gick vi upp för att göra oss iordning inför middagen. Så va helt otrolig, så gott. Vi tog en promenad och somnade snabbt, nybadade och trötta.

Under söndagen så blev det hotell frukost och ännu mera badande, vi var helt själva på spa så vi hade det väldigt lugnt och skönt. Vid 13,30 fick vi spamassage Helt underbart att kunna slappna av så mycket och bara vara, fokusera på musiken och försöka släppa allt där hemma. Även om det är svårt i bland 😉 Vi åkte sedan hem igen åt god mat och lite fika innan vi vinkade av Benjamin för en ny jobbvecka i skogen. Lika jobbigt varje gång även om vi nu verkligen har laddat på förrådet med kärlek. Snart syns vi igen.

Jag tog det lugnt en stund för att sedan gosa och pussa på mina hundar igen, så gosiga så.

En helg som kan sammanfattas som lugn och återhämtande, sådana helger som behövs ibland för att ladda batterierna och komma igen mycket starkare.

 

Nu ska valparna får träffa på skogen, vi ska ta en sväng med både träning och busrunda med de stora hundarna och sedan ska kvällsrutinerna göras, för i kväll ska jag och mamma på Yoga igen. Återhämtning på veckorna, underbart och ensam tid med mamma tackar man inte nej till i första hand.

 

Ha en fin Måndag

Kram Lovisa