När vår tid tillsammans börja lida mot sitt slut

Idag är det 5 dagar kvar tills dess att valparna är redo att vida sina vingar och upptäcka en ny och spännande värld tillsammans med sina nya familjer.

Efter mycket tid tillammans så känns det lite konstigt att de inte kommer möta mig med sina glada svansar och massor av pussar varje morgon. Men samtidigt vet jag att de kommer att ge så mycket glädje och lycka i sina familjer att jag lever på deras lycka. Så underbart, jag känner mig trygg och glad över så fina familjer åter igen som kommer ta emot valparna in i deras familjer.

Just nu ligger valparna runt mina fötter medan jag skriver. De är så gosiga och otroligt söta 😉 De ligger som vanligt i en stor hög och tar och ger värme och kärlek av varandra. De är så goa och trevliga dessa valpar att mitt hjärta svämmar över, det är alltså som vanligt 😉

Idag ska jag också hinna med att lämna Zia, åka till tandläkaren och dessutom ”passa” mina små systrar. Då mamma och pappa är på äventyr ner i i Europa ytligare en gång 😉 I morgon välkomnar vi en ny medlem i vår Juleboda familj. En hane som ursprungligen är från England med bott hos Nanja och Hans  i Holland. Vi väntar med spänning här hemma, ska bli spännande att se valpar efter honom här hemma under våren. Även roligt att ta in nya linjer och nytt blod i Sverige, vilket alltid behövs.

Han kommer snart att få en egen flick här på hemsidan, där man kan läsa mer om honom.

 

Nu ska jag och valparna gå ut en sväng och även alla de stora ska få en bus sväng bland löven och kanske Brumma ta sig ett dopp i ån även i dag. Om man fråga henne så är det aldrig för kalt för ett dopp i ån. Att simma och att bada är det absolut bästa hon vet. Nalle som i övrigt är lik sin mamma är inte lika glad i att bada om Brumma.

 

Ha en underbar dag

Kram

Lovisa