Äntligen mycket på gång!

Maj har varit och kommer att vara en mycket spännande månad för oss på Juleboda. Jagger kom till oss från Manor Lakes Labradoodle i USA i början av maj. Samtidigt så va Raya på dejt med Bobbie. Så går allt som det ska kommer det valpar i början av Juli.

Jagger ha landat hos oss och det går så bra, han är en riktig go kille med ögon som man verkligen drunknar i. Han älskar alla som kommer på besök och blir gärna klappad av alla, samtidigt som han tittar djupt in i ögonen. Vi ser fram emot att välkomna hans valpar till världen.

Gumman har gått i löp och ska på dejt med Jagger om allt går som det ska i början av nästa vecka. Så ca två veckor efter Raya så blir det Gumman valpar också om allt går som vi vill.

Vi ska ha valpträff för alla våra valpar/hundar i slutet av maj och det förbereder vi nu i full fart. Det är en rolig dag och det hoppas vi på även i år.

Annars har lilla Malwa löp en andra gång och också Mimmi vår Border Collie har också löpt så då gäller det att veta vad man går och att man stänger alla dörrar ordentligt efter sig. Så att rätt hundar är på rätt plats. Det har gått så bra, snart är det över så då kan vi vara alla tillsammans igen.

Allt från oss

Kram