Nedräkningen har börjat

Raya och Gumman är nu båda parade och nedräkningen har börjat. Det har varit valptomt här hemma ett tag nu, så det känns roligt att ha något att räkna ner på och längta efter.

Nu har vi haft löptikar här ett bra tag och det blir skönt nu när det lugnat sig och vi kan gå tillbaka till gamla vanor och att kunna leka alla samtidigt. Det är så roligt att se hur de leker helst nu efter ett tag i olika grupper. De verkligen uppskattar att vara i grupp och få leka av sig och busa. Igår vart det väldans varmt och vi lekte i trädgården där det va flera som badade i dammen eller plaskade i den. Så skönt att ha en damm i trädgården att svalka sig i varma dagar och än är inte sommaren här.

Jag, Nalle och Jagger gick en sväng ner till stranden sedan för att känna på havsvindarna lite och för att bara vara lite. Vi gick bort till ånmynningen och hundarna älskar där ån går ut i havet. En häftig plats, då ån flyttar på sig och det inte är så djupt så man kan springa fram och tillbaka över ån. Det tycker både jag och hundarna om.

Malwas långa päls är genom kammad och alla klor är klippta, i morgon väntar veckostädningen och så är det spännande saker på gång i helgen.

Wiljas valpar från i höstas Viola som ligger på rygg

Nu ska vi ut i det lite blåsiga vädret, men solen skinner till och från och lagom varmt

Allt gott Kram