Att se är la inte så viktigt

Kanske var det redan i 2.an som läraren sa till mig att komma närmre tavlan för att jag satt och kisade. Men jag viftade bort det till stora drag och sedan jag glömde jag bort det helt och har bara kört på med full fart framåt. Men när vi var på en föreläsning jag, mamma och pappa. Så blev jag lite små irriterad att de kan ha en presentation som man inte kan läsa. Jag sa till mamma att det var dåligt, men jag fick inte min mamma med på mitt spår. Hon kollade på mig och sa att det går att läsa hur lätt som helst. Nej du skojar tänkte jag och skrattade bort det.

När vi i början av oktober var på resa till Holland så läste vi skyltar för att ha något att göra då märker jag att jag ser ju inte var det står, förrän den är rätt så nära. Oj dags att gå till optiken kanske. Skränande att jag kört bil och inte kunnat läsa skyltarna och att jag inte tänkt på det, utan tänkt att så är det för alla. Då jag nästan alltid kör med gps när jag inte kan vägen utantill så säger ju gps när jag ska svänga så då slipper jag läsa skyltarna 😉 Förra veckan tog jag tag i saken då jag tycket det gick över gränsen, då jag nu tänkte på det hela tiden när jag körde bil. Då jag vill kunna läsa skyltar och annat när jag kör bil. Så jag gick dit och sonjag misstänkte hade min syn blivit värre och jag hade för dålig syn för att körkortsgränsen. Men inte så mycket mer än så. Det är på långt håll jag ser dåligt på och i morgon blir det att hämta glasögonen för att nu ska jag kunna se skyltar och läsa texten på tv lättare 😉 Underbart och kanske släpper huvudvärken.

Ja det är inte lätt när saker ändras så långsamt att man inte riktigt hinner med att märka att det ens hänt. Så har ni samma problem titta upp det med en gång.

Att notera är att jag fick mina första glasögon när jag var 3 år, men då var det åt andra hållet och blev bättre och bättre och nu har det varit bra sedan jag var 12 år och nu är vi tillbaka igen fast åt andra hållet så jag har haft glasögon och vet vad som väntar sak.

I går var det full fart hela dagen och valparna busade i köket med mina systrar sent på kvällen och vi bakade muffins och lagade mat och hade det gott.

Jag han med att lämna Zia till matte Maria igen efter att hon varit här en vecka för att träffa Nalle. Sedan blev det en snabbis till tandläkaren för den årliga kontrollen. Sådan tur att jag aldrig haft några problem tänderna, tog la max 15 min och då röntgade vi och tog en titt.

Idag är jag och hundarna själva hemma och nu ska jag slänga i mig lite lunch, sedan kanske vi ska gå en sväng i skogen jag och hundarna. Valparna ska få lunch och bus med systarna när de kommer hem. Det ska städas en omgång till och mail är i dag utskickat till alla i valpkön om anmälan till Zias kull.

Ha en underbar dag

Tänk att ta hand om varandra och tror du att du ser dåligt kolla upp det.

Kram

Lovisa