Dagarna går i ett…

Dagarna har gått i ett och jag vet inte vad tiden tagit vägen.

Midsommar firades först med familjen och några kompisar till mamma och pappa på Karön som är en ö inte långt här ifrån. Vi åt på öns resturang och dansade runt midsommarstången. Vid 3 kom Ella och Becca mina kompisar till mig och då åt vi tårta och jordgubbar, mums. Hundarna sprang runt fötterna på oss och det kändes att sommaren är på gång. På kvällen så åt vi först god mat här och sedan gick vi vidare för att träffa mer kompisar och kvällen blev riktigt bra. Så som det ska vara på midsommar.

Igår (lördag) åkte vi ut till Farmor där kusinerna var och åt god mat och mycket efterrätt. Valparna var med och busade runt i hennes trädgård som dom aldrig fick nog. När vi åt låg dom snällt under bordet och sov i och för sig. Så underbart att se hur dom leker med varandra dom två, runt runt och jag kan springa snabbast är något dom sysslar med mycket. När vi kom hem ösregnade och vi gick en snabb runda med hundarna och gav dom mat och sedan var dom inne en stund tills regnet gav sig och det var dags för kvällsrundan. Jag tycker om när det regnar, det är mysigt. Hundarna tycker också om när det regnar, helst valparna och Brumma. Med när det kommer till när hundarna ska in blir det inte lika kul och mysigt längre. Men allt löser sig och dom torka snabbt dom små liven.

Brumma denna mys tjej, när vi ligger och myser i sängen så lägger hon sig nära nära och burrar in sig så långt in mot mig det bara går och så ligger vi där och bara myser. Brumma är en riktig liten mys tjej, hon älskar när vi myser i soffan eller i sängen och har täcket eller en filt över oss. Det ska vara mysigt att ha hund och med en Australian Labradoodle kan man verkligen få en mys hund som älskar sin familj.

Idag har vi ätit mat och tagit det lite lugnt, snart blir det fullfart framåt med träning och lek. Solen skinner och vi är pigga och glada, nu börja sommarlovet på riktigt och vi ska njuta och ta dagarna som dom kommer.

Många kramar och tassar från Lovisa med flockDSC_0053Brumma mys

Lämna ett svar