Det är sommar nu

idag har det varit varmt här kan jag säga, när jag kom hem från skolan så la jag mig en stund i solen.  När Clara kom hem och frågade om jag ville med och bada i havet, en kvart senare badade både jag och Clara med kompis som 3 små fiskar i vattnet.  Det var riktigt skönt och jag kunde ligga i och  simma lite, det är mitt täcken på att det är sommar på riktigt nu.

Idag har jag fotat valparna igen, vilka underbara individer dom är,  dom ger så mycket lycka och glädje. Låg med kamran mitt på gräsmattan och valparna spring och busade runt mig och jag tog massa kort på dom. Det är så kul att ha bilder så man kan följa deras utveckling. Dom är så snälla och så olika på bra sätt, Wilja är busig och självsäker och följer gärna med syran på äventyr. Lillan är den som alltid tar första steget och är en riktig mys tjej och Hjälte en riktigt stabil kille som gärna busar med syrorna om också tycker om att gosa och bara mysa, en riktig Hjälte. Han är lugn stabil men med fart och driv också. Det är så fantastisk underbart att få följa dessa små individer som varje dag utvecklas i sin egna takt.

Med dom andra hundarna gick jag och mamma en runda i fårhagarna för att titta till lammen. Jag tog chansen att träna Brumma med lite störning medan mamma räknade lamm. Brumma skötte sig jätte bra och fotgåendet går riktigt bra nu tycker jag. Vår träning går verklige framåt och det är veklingen en upplevelse att få utvecklas tillsammans med Brumma, vi komplettera varandra väldigt bra tycker jag.

Digge, Cookie och Lycka övade jag passivitet och lite tricks med när mamma och pappa höll på med fåren.  Jag är så stolt över dom alla, dom utvecklas hela tiden och vi gör allt med glädje och kärlek. Det tycker jag är a och o att man har kul när man tränar, annars blir det inte bra för verken dig eller hunden. Det finns dagar då man inte ska träna och våra vilodagar är viktiga för att orka med.

Nu busar mina 4 små och Lycka och jag tittar snällt på, vi båda vill nog sova kan jag tänka mig 😉 hoppas dom blir trötta snart och att dom sover hela natten i natt, även om det är rätt så mysigt att stiga upp och gå ut mitt i natten när det inte är en bil ute och man lyssnar på fåglarna och på lammen som bräker.

God natt och sov fantastiskt

Många kramar och tassar från Lovisa med flock

Här kommer bilder på Hjälte, Wilja och Lillan DSC_0445 DSC_0530 DSC_0556

Lämna ett svar