Det yr

Idag har det varit väldigt blåsigt hos oss på Juleboda, den lilla snön som ligger på marken bara yr omkring. Inne i köket med utsikt ut över hästhagen och en skymt av havet, sitter jag och pluggar till ljudet av vågorna som dånar in vid stranden. Som sällskap har jag alla hundarna som ligger utslagna runt mina fötter, de va inte lika glada av att vara ute idag så vi har tagit det lugnt idag(mest hundarna jag har pluggat)

Valparna växer så det är svårt att hänga med, nya uppläkter varje dag och de har nu fått börja vara tillsammans i stora rummet en stund varje dag när jag städar och fixar. De är så goa att de efter en stund ligger alla valpar i en hög från båda kullarna. Som mamma sa när hon såg dom att det blir inte lätt att få rätt valp till rätt mamma sen. Men det är inga problem, de är verkligen olika allihopa, varje individ unik på sitt sätt.

Lilla Malwa tar livet med storm, hon äter, sover och busar mest hela dagarna. I helgen ska hon få åka tåg, vara med på kurs och bo på hotell. Jag och mamma ska nämligen till Stockholm för att hålla kurs lördag-söndag för 6 av våra valpköpare. Träna och diktera hund tillsammans. Härligt

Idag har vår gammelman Scottie fått besöka veterinären, han hade skadat en tand som de fick ta ut och sedan snygga till i den gamle munnen. Allt gick bra och Scottie verkar vara oberörd både förre och efter. Nu har han finna tänder och de passade på att ta ut en tand till som behövdes ta ut av ålderdom.

Nu är det snart dags för kvällsaktiviteterna här för oss alla, valpar ska få leka av sig och alla ska få mat och lite bus ska vi också hinna med innan det är dags att slå sig till ro, och ladda upp inför en ny spännande dag.

I morgon blir det jobb för mig och Nalle igen och lite mer plugg, bus och kärlek.

 

Ha en trevlig dag och för bilder så följ oss på Instagram @Juleboda_aulabradoodle