En liten stjärna

Den 18 december föddes stjärnkullen och redan långt innan de föddes va det bestämt att om det blev en tik som håll de mått som jag efterfråga så kommer en tik att stanna hos mig. Sedan kom dom 5 små stjärnorna i en himla fart.

3 tikar alla tvåfärgade, först ut kom Vega. Jag vet inte var det är med mig och de tikar som födds först. När Brumma föddes var hon också den förstfödda. Men denna gång bestämde jag mig för att vänta och se hur de 3 tjejerna utvecklades. Det är inte lätt att inte tänka på vilken man ska välja varje gång man var med dom. Men det klart det tänker jag på varje gång jag träffa alla valpar. Vad ska du komma och vilken familj kommer du att bo i som stor. Men visst är det lite extra när valpen ska få stanna hos oss.

Jag kunde ändå vänta till de blev 5,5 vecka innan jag hade bestämt mig helt att det var Stora Julebodas Vega ”Malwa” som skulle stanna hos oss. Då det var 3 toppen tjejer verkligen var det inte lätt och därför kunde det gå så lång tid ändå. Men det var något i Malwa som gjorde det lilla extra.

Syskonen åkte och Malwa stannade hos oss, nu är hon snart 11 veckor och ute på sitt första äventyr. Jag ska hålla kurs i Stockholm för 6 av våra valpköpare och Malwa får följa med för miljöträning, passivitet och att vara med på kurs.

Om jag är imponerad!! Hon är så cool, att gå bland massa folk, bussar och hundar är inget som berör denna tjejen. Hon har sovit på tåget och på resturang. Nu busar hon runt på hotellrummet med sitt tuggben. I morgon ska hon få träffa 5 halvsyskon och en faster. Härligt!

Känns som att denna tjejen stämmer överens med alla mina förväntningar så här långt, en del jobb kvar men framför allt tid att växa ihop ännu mera.

Hon är verkligen en blandning av mamma Zia och pappa Nalle i den dröm jag en gång hade. Att korsa två av sina linjer är speciellt.

Nu ska vi förbereda oss för helgen!