En sådan här dag vill vi har fler

Vilken eftermiddag vi haft, träning på bruks där pappa var med med Cookie och Digge för att Brumma ska lära sig att fokusera även om det är saker runt henne. Det gick över förväntan, min duktiga lilla tjej. Även Cookie, Digge och pappa sköte sig bra.

Dagens tips är att göra en tapet av gamla tidningar…

20140107-175657.jpg
Jag har som säkert många andra många tidningar man samlat på sig. Jag har en alldeles för stor samling av ”brukshunden” och ”hundsport” så jag gjorde något av saken. Jag tog några tidningar klippte ut alla fina bilder och satte upp dom. Med alla intressanta fakta rutor och roliga artiklar gjorde jag en gammal telefonkatalog från skolan till en artikel och fakta bok.
Jag älskar att hitta på roliga saker av gammal saker. Jag kommer med största sannolikhet inte läsa alla tidningar men jag har inte hjärta att slänga dom och kom i samma veva på att mitt rum var väldigt tråkigt. Min telefonkatalog kommer jag absolut inte använda och jag hittade inget block som jag kunde använda till alla artiklar och faktarutor. En bra kombination tycker jag…
Så här blev boken…

20140107-180359.jpg

20140107-180415.jpg
Och så här var den innan…

20140107-180500.jpg

Nu ligger Brumma vid mina fötter och titta på mig med sina fina ögon, mitt lilla charmtroll

Många nöjdakramar och tränadetassar från Brumma, Bea, Alice, Digge, Cookie, Mimmi & Lovisa

20140107-180810.jpg

Lämna ett svar