En träff som vi kommer leva på länge

I helgen gick den stora träffen av stapeln och jag vet inte riktigt vad jag ska börja.

Helgen började med Kolla mentaliteten, 3 hundar testades i fredags, mycket spännande att se på hur olika men ändå lika dom är. Helgen fortsatte med att jag testade Happy en fodertik på lördag morgon och sedan började folk att strömma in, det tog inte slut, jag, Brumma och Nalle hälsade på alla och så himla roligt att se våra små valpisar igen. Efter att de kommit så gick vi en runda på Ravlundafältet, ner vid knäbäck och hundarna fick svalka sig och busa lite i vattnet. Det va så underbart att se hur otroliga hundar vi har. Nästan alla sprang runt och busade och visa badade och vissa gosade med folk och en och annan godisbit kunde man fjäska sig på om man hade tur. Prata prata prata vad teamet för mig.

Vi gick sedan hem och åt en fanatisk lunch tillsammans mamma och pappa hade lagat mat och fixat medan jag tog alla på promenad. Under lunchen låg de flesta hundar och sov bredvid sin familj i vår hall. Lugnt och stilla och det är otroligt och man kunde aldrig tro att de så många hundar under samma tak. Tellus foderfamilj kom och skulle hämta honom, de fick också lite lunch och träffa lite Juleboda familjer. Det gick så bra. Efter lunchen så gick vi en sväng i äppelodlingen och sedan fikade vi, vi på juleboda svarade på frågor och sedan var det slut för idag.

38 juleboda hundar plus 3 icke födda hos oss, deltog på träffen och vi på Juleboda är så stolta över de alla, såklart 😉

Söndagen bestod av att testa 10 hundar och det gick av bara faten, så otroligt roligt och spännande och se. Vissa hundar var precis som vi trodde och vissa va lite trötta efter träffen. Det som är roligt är att se överlag och det ska bli rolig att fortsätta att testa hundar. Man lär sig så mycket om hundarna när man gör det och även om linjernas starka och svaga sidor. För så är det det finns starka och svaga sidor hos alla hundar och djur. Det gäller att väga upp dom svaga med många bra. Då gäller det också att veta om dessa sidor och de är därför vi på Juleboda lägger mycket fokus på det just nu.

Söndag eftermiddag då var vi trötta kan jag säga, vi alla somnade ovaggade.

Måndag till idag (onsdag) har jag och Malwa varit hos Benjamin. Alltid lika roligt och vi har ätit gott, bara varit och på dagen så har jag pluggat och Benjamin har jobbat. Ja kanske det är så vi har det snart 😉 Nu är vi hemma och jag och Hjälte har varit och jobbat idag, roligt roligt. Nu har jag pluggat igen och lämnat in den sista loggen i utvecklingspsykologin, så underbart skönt. Nu hoppas vi att det blir godkänt.

Lean kursen ligger jag efter i eller jag kommer hinna med allt det individuella tills på söndag, men inte grupparbetet, ingen i gruppen hinner eller har hunnit. Så den får vi göra senare, sedan väntar den långa väntan innan man får reda på om det är godkänt eller om man ska lägga till något eller göra om det.

Men det är så roligt att plugga och om jag ska plugga till hösten ska jag ha mer självdisciplin och göra saker i rätt tid, lätt sagt när man har så mycket att göra hela tiden.

Nu ska jag fixa lite med hundarna, lite träning och städning står på schemat, Nästa vecka ska jag se om jag kan lägga lite fokus på att läsa igenom Kolla mentaliteten resultatet och även formulär frågorna som man fick svara på under träffen.

Sommaren är nära och nya utmaningar väntar

Ursäkta för rörigt inlägg igen, men det är så det är 😉

Kram

Lovisa