Ett stratt förlänger livet

Så underbart, i eftermiddag så öste regnet ner och jag tog med mig hundarna till vår hall där man kan busa och träna utan regn (Perfekt) Jag fick för mig att jag skulle filma in veckans utmaning som jag har i Facebookgruppen för valpar från oss. Nu när jag tittar på den filmen så blir jag så lycklig och varm inom mig. Det som gjorde mig mest glad var att jag skratta så mycket med mina hundar. Dom gör roliga saker och jag gör mina och tillsammans har vi väldigt kul. Det jag inte tänkte på när jag filmade va hur detta hördes i filmen. Så himla roligt och jag tror att det smittar av sig.

Jag tänker ofta hur glad jag är när jag hittar på saker med hundarna. Träna vi leker vi eller bara gå en promenad, alltid roligt.

Så förlänger ett skratt livet har vi mycket vunnet jag och mitt lilla gäng. Det känns bra.

Lika så blir det med valparna, så många skratt dom medför för oss alla. Dom hitta på saker och utforska världen och det leder till många leende och skratt.

Just nu ler jag över Malwa och Zia som är med mig på kontoret och de leker och sover tillsammans nära nära. Jag är helt övertygad om att de mycket väll vet att de är mor och dotter. De har det där bandet som inte går att beskriva. Lycka för oss alla.

 

Vilket lyckoinlägg det blev men det kan behövas i höstmörkret

 

Många kramar

Lovisa 

Zia som ler hon också 😉