Många bollar i luften igen

Så är det lördag förmiddag och jag sitter vi skrivbordet och planera upp de kommande dagarna. Det är som vanligt många bollar i luften. Det är roligt och jag gillar att ha att göra och vi ha mycket att göra för då jobbar jag som bäst. Just nu är Snöas valpar snart 2 veckor och Lyckas 1,5 veckor. De har börjat öppna ögonen och det är ett nytt och spännande stadie som börjar nu. Samtidigt som dom fortfarande är små och sover fortfarande i mitt sovrum som just nu är BB, men så mysigt vi har det. Nätterna går bra och jag får sova för det mesta någon gång då och då är det någon som blir lite gnällig för att maten inte kommer tillräckligt fort eller att den kommit på villovägar. Men det är så lugnt hos dom och det är underbart att följa dom när de ligger så nära i tiden. Man kan följa varje steg på ett helt nytt sätt.

Imorgon ska jag lämna över valparna till mamma och jag ska träffa lite kompisar jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Sedan väntar två pluggdagar hos Benjamin. Sedan hem till mina små och stora igen.

Malwa som just nu är i sitt första höglöp, och då få sova med mig och tikarna. Tycker det är fantastiskt, Malwa är verkligen underbar med valparna och hon är så lugn och försiktig så tikarna tycker inte det är konstigt att hon är där. Det vårda verkligen gott om framtiden. Malwa blir 11 månader i morgon och är nu 39-40 cm hög och har stannat där. Tycker dock att hon bräddar på sig en del nu och har ingen vikt för tillfället. Det är verkligen roligt att följa henne och hennes utveckligen och även om det inte är så länge sedan vi hade valp innan så är det på ett helt annat sätt denna gången och jag känner mig mer avslappnad och lugn i mitt uppdrag.

Förutom valpar och dom stora hundarna så är det mycket annat på gång. Det är träffar och besök blandat med plugg och tid med nära och kära. Har vi tur så finns det plats att fira jul och nyår. Men får hoppas jag fira nyår med nyfödda valpar och vist hade det varit häftigt om valparna kom på två år. Får se vad Milla bestämmer om det ligger valpar där inne. Valparna är beräknade till den 1 januari så det är spännande.

Allt gott

 

Kram

Lovisa