Händelsernas start

Så var 2019 här och gjort entre på bästa sätt. Året slutade med att 4 valpar kom till världen och livets mirakel visade sitt resultat ännu en gång. En lyckad förlossning och en fantastisk mamma. Milla har tagit på sin mamma rollen på största alvar och jag kan inte säga annat än att hon är väldans närvarande med sina valpar och ville de mycket väll. Det vårda gått för valparna i framtiden.

Sedan den 2 Januari var det dags för 18 valpar att åka till veterinären och göra sin första koll. Det gick bra och en del valparna kunde senare på eftermiddagen att flytta ut i den stora världen tillsammans med sina nya familjer. En dag full av känslor och spänning. En genom gång om första tiden, och så dags för att lämna över det man jobbat för och framför allt de senaste 8 veckorna men också så långt innan det. Nu var det dags att lämna över till någon annan att ta vidare jobbet att slippa på dessa oslipade diamanter. Lyckans dag även om mitt hjärta va lite tudelat. Mina älskade valpar skulle åka men som vanligt tog lyckan över.

Nu lever jag på alla uppdateringar jag får från alla valpar. Deras entre i sina nya familjer, att de redan gjort framsteg och alla bilder jag får. Så glad och lyckligt lottad, över att ännu en gång fått underbara familjer till våra valpar.

Nu är jag och Malwa tillsammans med min kompis Ida och Malwas bror Jack som är Idas hund. I Stockholm och håller kurs får våra valpköpare. Så innerligt roligt att träffa både hundarna och mattarna och hussarna. Så många samtal och träning. Att se framsteg och hur vi gemensamt, ha dissektioner och träna på det bästa sätt för våra hundar. Alltid en fröjd och jag hoppas att jag under detta året har tid för fler kurser för att träffa fler av ”valparna” och att lära mer om hur vi kan bli den bästa föraren till våra hundar.

 

Snacka om en fantastisk start på nya året.

 

Nu ska vi krypa ner i hotell sängen och slumra gott innan en ny kursdag börjar och sedan hem till Juleboda för att ta över valparna som familjen hemma fått ta hand om och sova hos nu när jag varit borta. Att se deras utveckling.

 

 

Malwa och Jack på äventyr

 

Millas 4 små juveler, Tango, Twist, Salsa, Rumba.