Hösten med allt vad det innebär

Nu är det höst, trädens löv blir bara gulare och gulare och trillar allt efter som mer och mer ner på marken. Valparna älskar löven och det är så roligt att se dom leka bland löven. Jag har dock missat att ta kort på dom när vi varit i löven. Måste ta med kamreren eller telefonen nästa gång.

Då jag åkte på en förkylning i måndags så har veckan varit lite annorlunda, inte riktigt som jag tänkt mig. Men promenader i de fina färgerna, jag har klippt Scottie idag och haft lite pälsvård. Valparna busar och busar och det är så himla roligt att kolla på hur de tar världen med storm.

I helgen så blir det Kolla Mentaliteten så några hundar till ska testas och vi får ytligare information att ta vara på och bygga vidare på. Det blir så spännande.

På Lördag är det höstträff för alla som har valp här ifrån vilket betyder, promenad i fint väder, fika och sedan lite valpmys. Blir helt enkelt en händelserik helg.

Valparna som nu är 7,5 vecka ska valptestas i morgon och familjerna ska äntligen få reda på vad det är för hund som kommer till just deras familj. Det blir så underbart.

På tisdag åker första valpen och sedan trappar de av en efter en. Blir tomt och tyst ett tag innan det är dags igen. Så spännande och roligt. Det har varit en så rolig resa med dessa valpar och det är roligt att varje valp lär mig nya saker och utvecklingen går precis som jag tänkt. Nu mot nya mål

 

Kram Lovisa