Hundnörd?

Ja var går gränsen innan man blir en nörd?
Jag vet inte men om man vaknar mitt i natten och har en klicker i handen så kanske man går in i den kategorin.
Min älskade klicker jag har med mig dig nästa var jag en går. Du har hjälpt mig igenom mycket och vi har haft mycket kul tillsammans. Du får till och med sova i sängen.

Att ha sommarlov är så skönt samtidigt som det inte går en dag innan man saknar alla på skolan och så klart min segerstadfamilj. Jag ser verkligen framemot att börja skolan igen och komma in rutinerna och allt var det innebär. Men nu njuter jag jag av att vara hemma och ha alla mina hundar runt mig och vi tränar, myser och ha kul tillsammans. Äppelodlingen är ett välbesökt ställe dit vi gärna går och busar och ha kul. Både jag och hundarna verkligen älskar det.

Träningen går framåt på alla plan och det är så kul att följa deras små framsteg som i slutet blir så stora. Brumma älskar vår träning trots att hon är högdräktig och stor som ett hus, så vill hon ändå träna och jag tackar inte nej. Däremot så anpassar jag träningen för henne så hon tar det lite lugnare. Hjälte, Wilja och Mimmi älskar att få så mycket träningstid som dom får nu när jag är hemma.

I morgon är det en vecka tills Brumma ska ha valpar och det är varmt och otympligt nu men hon är lika glad för det, så kul att se. Ska bli spännande att se och följa hennes och Scotties första kull och sedan har vi bestämt att om det blir en passande hane i denna kullen så kommer han att få stanna hos oss. Ska bli kul att få följa en individ till att bli en underbar hund.

Nu skiner solen och mina systrar fyller år så nu står det en trip till Brösarp för att köpa godis sedan ner till stranden för sandslotsbygge. Där emellan så blir det en trip till vårt egna paradis Äppelodlingen för bus sedan hinner vi nog med lite träning också. Dagar som denna som är så varm är man glad att vi har en sval och skön träningshall att vara i.

Ha en bra lördag
Kramar och tassar från Lovisa med flock

Lämna ett svar