Inspiration

Var tar jag min inspiration ifrån?
Jo jag har många men en av dom större är min Benjamin som får mig att titta på allt med helt andra ögon och se många fina sidor av min omgivning och får mig att känna mig inte bara som en flickvän utan att jag känner mig älskad och som en bra matte och förebild till mina hundar och syskon. Att redan som liten ha ett sinne på vad man ska göra för att nå sina mål och verkligen gör allt för det. Det tycker jag är en stor inspirationskälla.

Mina föräldrar är också en inspirationskälla som jag hämtar så mycket av. Att dom verkligen har trott på mig och mina idéer från första stund och att dom verkligen störtat mig. Dom har gått från lärare (högstadie lärare och golftränare) tills att äga en liten eko gård till ny flytta från familj och vänner till en större eko äppelodlings gård på Österlen. Det är interaktion för mig.
Min ”segerstadfamilj” är också en källa jag hämtar en del interaktion ifrån. Sådana kompisar får man letar efter länge men ni kommer aldrig att hitta dom. Dom har hjälpt mig och Brumma mycket under min sjuka tid.

Jag får även mycket inspiration av att titta på klipp på youtube eller läsa bloggar. Det ger mig energi att vilja bli bättre och bättre, jag har mål som jag vill nå och att ha inspirationskällor är viktigt då man måste ha några som gör att man vill och kan och ha dom som tror på en och gör att man tror att det går.

Nu är jag ledare på läger en vecka och saknar redan mina små och B. Det är dom som gör mig levande. Extra puss till er!

Ha det bra
Kramar och tassar från Lovisa

Lämna ett svar