Jag ser målet

Det är bara 11 dagar går jag i mål efter så många år, grundskolan är då slut och jag lämnar min klass, dom som störtat och gjort mig till den jag är idag. Att säga hej då är inte mig grej  och att veta att jag inte kommer tillbaka till sal 20 i augusti känns just nu helt overkligt. Innan vi slutar ska traditioner skötas och alla arbete ska in och vi ska så klart förbereda oss på att just säga hej då. För min del blir det också att säga hej då till lilla Ronneby för ett tag.  Ska bli så kul med nya erfarenheter och möjligheter, man måste våga satsa för att vinna.

Idag skinner solen och det är varmt, det är JUNI nu och tänk att halva året har gått redan.   Under det senaste halvåret har det hunnit hända en hel del.

15 mars kom 8 friska och glada valpar till världen, när matte hade varit hem ifrån ett dygn och kommer hem är hemma en timme och sedan kom dom små liven en efter en. Lycka är Världens bästa hundmamma och tog så väl hand om sina bebisar.

Brumma har under halvåret gått 2 kurser och utvecklats otroligt under tiden, en mycket stolt matte till en underbar liten Brumma.

Jag fyllde 16 den 19 april (påskafton) dagen spenderades med mina hundar och min finna helt underbar familj.

20 maj fick vi säga hej då till vår fantastiska Alice och sorgen är stor hos oss alla. Det blir så tomt och ensamt.

Nu ser vi fram emot ett nytt fantastisk halvår med nya möjligheter och framsteg.  Vi ska se till att njuta av tiden och ta vara på varandra. Man kommer så långt med leendet på läpparna och mycket kärlek, har man det så ska resten inte vara något problem.

Nu ska jag gå ut och träna med mina hundar och väga valparna för att se hur mycket dom små väger denna veckan. Jag ska nog ta med mig några bort till fåren för att titta till dom små lammen och träna lite med störning (alltid nyttigt)

Ha en underbar måndag önskar vi från ett soligt Ronneby

Bilder från senaste tiden

20140320-212814.jpgBrumma träna

LyckaLycka med sina nyfödda valpar

DSC_0386Wilja

DSC_0357Lillan

DSC_0298Bea

DSC_0138Digge

DSC_0120Brumma

DSC_0121Brumma

DSC_0182Cookie

DSC_0243Mimmi

DSC_0252Bea och älskade Alice

WiljaSyskonkärlek Hjälte och Wilja

Lämna ett svar