Juleboda rekord

Idag har vi slagit rekord på Juleboda för St. Julebodas Piff har 3 dubblat sin vikt på 9 dagar helt otroligt. Han väger nu över 1 kg och syskonen ligger lite efter men inte långt. Inte är dom så stora utan bara lite runda om magen. Lite grädde finns det allt Rayas mjölk.

I övrigt så har det varit studiedag vilket betyder att tjejerna har varit hemma idag. Lite helt söndag?

Vi har gått en runda längs stranden och tränat i hallen, valparna har fått lite gos och Raya fick följa med på stranden. Hon ville verkligen med så det fick hon, hon gick glatt med hela runda tills vi kom till grindstolparna hemma igen då kom hon på sina valpar och sprang snabbt in till valparna. Det är för goa.

Imorgon ska jag göra en massa olika saker, jag ska bland annat stor städa hos hundarna och tvätta alla leksaker. Även tvätta alla lakan och filtar. Men även alla valpleksaker så de är redo när valparna ska börja använda dom. Tiden springer i väg så det är lika bra att få det gjort.

Ska också klippa till visa av hundarna då de rufsat till sig och lite missade hår tussar syns efter förra veckans klippning. Lite lek, bus och mys ska också hinnas med och en och annan tränings runda. Tänker att små korta och intensiva träningspass är bra att hinna med några gånger om dagen. Sedan några längre i veckan. Vi får se hur det går.

Igår var Wilja med oss i stan, då hon är så åksjuk så brukar hon inte få följa med på sådana äventyr men jag kände att hon behövde komma ut och se något annat än Juleboda och det gick bra. Vi balanserade på parkbänkar och andra saker i stan och tränade bland människor och andra hundar. Toppen säger vi.

Nu ska jag sova då ett av mina mål är att lägga mig tidigare om kvällarna… Lycka till Lovisa

Kram