Veckan som gått

Hej!

Så va denna veckan snart slut och den har gått i bara farten. I måndags välkomnade vi Piff, Puff och Pärlan till världen och igår hade alla valparna dubblat sin vikt och lite till, de är så runda och goa om magen. Så är det när man har obegränsat med mat. Har märkt att de äter först i varsin spene och sedan tar de varsin till när det börja ta slut i den första så inte konstigt att de är tjocka om magen 😉 De är så nöjda och sover och äter och de är inte ofta dom säger något.

Igår var jag, mamma och farmor på Malmö Operan och tittade på Speleman på taket, himla bra tycker jag och bäst av allt va att få tid med farmor och mamma. Kvalitetstid säger dom att det är och jag kan bara hålla med.

Idag har jag varit lite låg, svimmade till när jag reste mig från sängen. Lite läskigt att tappa all kontroll, lågt blodtryck har jag alltid haft och får nästan blodtrycksfall varje gång jag reser mig upp. Men idag har det varit lite extra. Så jag har tagit det lugnt idag. Jag är sjukt dålig på att dricka vatten och får i mig otroligt lite vätska. Tycker liksom inte om att dricka. Så nu ska jag börja dricka i alla fall till maten. Så blir det kanske lite bättre.

Sedan har vi goda nyheter att berätta. I januari så kommer vi välkomna två kullar med valpar. Både Brumma och Gumman är nu parade och vi väntar på resultatet. Så står du på vår lista glöm inte att anmäla er till lovisa@australian-labradoodle.se

I veckan som kommer ska vi klippa valparnas klor för första gången. Vi ska fortsätta med att göra den tidiga valp nervs stimuleringen och förbereda valparna på det kommande livet på bästa sätt. Kanske vi också får se deras ögon en första gång. Som vanligt är det kurs på tisdag för familj och fodervärdar.

Kanske hinner jag med att cykla min lilla runda någon/några gånger. Nalle älskade det verkligen och jag tror att det är fler som vill följa med. Så vi får se hur det går. Roligt att kunna kombinera nytta med nöje. En och annan långrunda i skogen ska vi med hinna med och vi hoppas att vädret är på vår sida.

Ha en fin söndag

Kram

Lovisa och Wilja på bilden