Lugnet efter stormen

Nu har Teddy, Texas, lilla-Milla, Björna-Li och Malte åkt till sina nya hem. Allt gick bra(även för mig)
Nu busar Brumma med mina fötter och allt känns så overkligt. Jag har levererat 5 valpar som jag var med när dom kom till världen och när dom tog sina första andetag. Det känns lite i mattehjärtat när man lämnar över valpen till sin nya ägare, både positivt och negativt. Positivt att se hur lyckliga valpköparna var när dom lämnade gården och negativt att jag och Brumma inte få träffa dom varje dag, men dom får det bra det är jag säker på.
Till er valpköpare som jag sa skicka så mycket bilder ni bara kan på era bebisar och uppdatera mig så ofta ni bara kan så jag vet hur det går för er.
Nu ska jag landa lite och sedan mys med hundarna och familjen.
Efter lovet tar jag över fullt ansvar för hundarna igen efter en tid med skada. Ska bli så underbart att få börja dagen med mina hundar igen. Att få ge och ta emot den underbara kärleken igen.

Många höstlovskramar och 24 tassar från Bustorps hundar

20131025-170101.jpg
Dagen då dom föddes

20131025-170140.jpg
När dom var ute första gången

20131025-170234.jpg
När dom började äta mat

20131025-170341.jpg
Dom växer snabbt 6 veckor gamla Malte och Brumma

Mer bilder kommer..

Lämna ett svar