Lycka på flera håll

Idag fick vi beskedet vi väntat på nu i 27 dagar. Lycka var hos veterinären idag och han sa att hon hade 8 valpar i magen. Nu hoppas vi med alla tummar och tassar att alla valpar är friska och krya när dom kommer till oss.m

Brumma lär sig mer och mer för varje dag, idag har hon lärt sig att komma tillbaka med bollen när man kastar den, för då får hon den kastad en gång till och där satt jag och hon sprang fram och tillbaka. När vi suttit där på golvet en bra stund kom jag på att om hon gör något av sina konster innan jag kastar bollen så blir det ännu roligare.

Idag har jag varit i Karlskrona(mot alla odds) och jag hittade till och med lite kläder. Nu ska jag och min kära pappa ut med hundarna en kvällis och sedan blir det att natta hundarna och mig själv.

Många Lyckligakarmar och busigatassar från Lovisa och gänget

Lämna ett svar