Lycka

Jag tänkte ta ett ord varje dag nu några dagar framöver.
Lycka, vad är det? Är det samma för alla? Kan alla känna lycka? Hur var man om man är lycklig?
Är det skillnad på att vara lycklig och känna lycka?
Det här är frågor man kan ställa sig i olika situationer, idag kände jag lycka när jag fick visa upp Brumma för dom som var med och firade Clara och då var jag lycklig.
Jag tror alla kan känna någon sorts lycka, men inte samma sorts lycka. Jag känner lycka i närvaro vid dom jag älskar och då är jag också lycklig men jag behöver inte alltid vara lycklig för att känna lycka. Lycklig är när det handlar om mig och det är just NU! Att känna lycka kan man göra när en annan person är lycklig eller när man själv är det, men jag tror att det kan vara både nu och då. Jag kan tex känna lycka när jag tänker på min första häst och jag kan känna lycka nu när jag snart ska sova efter en toppen dag. Men jag kan bara vara lycklig NU! Inte sen och inte då, så tror jag.
Det är nog inte samma lycka för mig som för dig men ändå har vi satt samma ord på det, så något likt måste det ändå vara?

Är så glad att jag snart kan gå igen, att kunna gå och träna hundarna igen. Då känner jag både lycka och jag är lycklig. Hundarna för mig är ALLT och det gör mig lycka och för dig kanske bilar är ALLT och det gör att du känner lycka. Men jag tror att alla måste känna någon lycka varje dag för att kunna leva. Det behöver inte vara något stort utan det räcker i visa fall att man får en kram av någon man tycker om eller att man få göra något som man tycker om.

Det var mina funderingar kring ordet LYCKA

Många LYCKLIGA kramar från oss

20131010-220534.jpg
Här var när jag fick hålla Bea första gången då kände jag LYCKA och var LYCKLIG.
Jag känner även lycka nu när jag ser bilden men jag är ju inte lycklig av att se den…
Eller….

Lämna ett svar