Lyckan i mina ögon

Idag efter skolan tog jag snabbt på mina träningskläder och ut skuttande på gårdsplanen och jag kan tänka mig att man på mils avstånd kunde se lyckan i mina ögon och jag grubblade ”nu är jag frisk och jag får det bästa tillbaka” jag tränade hundarna. Vilka hundar jag har jag är så stolt och så lycklig att ni få vara en del av min vardag. Jag avbröt träningen för kvällsmat, vilken god mat min mamma gjorde till sin familj idag, Tack underbara mamma.
Nu efter maten tog jag det lugnt och busade med Brumma hon vet hur man gör för att få matte att busa med henne. Efter lite bus ropade Clara att hon hade gjort godisdricka (mjölk, bär mixat i mixen) så gott och nu sitter jag i soffan med Clara och Brumma medan små hundarna äter innan kvällspromenaden och lite trixträning för Bea och mig. Det är så FANTASTISKT att var igång igen och jag är så lycklig i hundarnas sällskap. Hoppas ni haft en lika bra eftermiddag som jag.

Många lyckokramar och tränadetassar från Lovisa, Alice, Mimmi, Bea, Digge, Cookie och Brumma

20131106-195553.jpg
Min tröja har kommit och den ska bäras med stolthet

Lämna ett svar