Lyckodag

Vilken dag det har varit idag, börjande med en liten sovmorgon då vi inte börjande förrän nio. Då börjande vi med bio, en bra start på dagen. Efter bion kom pappa och hämtade mig och körde mig till skolan (pågrundav knäskadan kan jag inte hoppa så långt) Hade en bra spanska lektion. På lunchen var jag på vårdcentralen med pappa fick slänga i mig maten. På vårdcentralen fick jag en kortisonspruta i slemsäcken i knät. Vilket visade sig inte var helt enkelt då han inte kom in i säcken pga att den antagligen är inflammerad. Vilket har orsakat min smärta under alla veckor. Blev bedövad så jag var på riktigt bra humör när jag kom till skolan igen då jag inte hade så ont, utan bara obehag från sprutan. Hade två bra lektioner till matte och bild. Jag var så glad att det inte gjorde så ont att jag hela tiden testade gränserna, man gör ju allt för att bli bra ingen. När jag kom hem gick jag ner till sex mycket glada valpar och satt där och gosade lite. Efter en liten stund gick jag in och vilade och det började göra mer ont i knät igen, bedövningen släppte nog lite och när jag rörde knät klungade det som en mage ungefär. Tänkte inte så mycket på det jag har ju trots allt extra vätska och lite luft i mitt knä. Jag gick återigen ner till bebisarna och busade och små tränade Brumma på lite kom och så. Sen blev det bus med syskonen för mig och Brumma efter en stunds bus gick jag in för att hjälpa mamma med maten och när maten var klar tog vi upp Brumma i köket medan vi åt så hon utforskade köket och gick och la sig på sitt favorit ställe. Efter maten fick jag en ide om att jag kan ju träna Brumma samtidigt som vi busar och vi satte igång. Varje gång hon satte sig började vi busa och ett tog 2 minuter sen fattade hon det, la sedan på kommandot sitt och det fattade hon direkt. När hon kunde det så tog vi en paus. Efter pausen testade jag med klicken och det tog inte lång tid innan hon fattade vad det va. Men klicken var en mycket rolig leksak tyckte damen när jag inte höll i den så gick hon stolt som en tupp med den i munnen. Undra om hon ville klicka in mig???
Efter ett tag när vi busade då hon var på riktigt bus humör la hon sig ner när hon ville ha bollen eller trasan och då fick vi in ligg på lek nivå också vilket hon också fattade snabbt. VILL BARA PÅPEKA ATT TRÄNINGEN HELA TILDEN VAR EN LEK OCH HON FICK BERÖM NÄR HON GJODE ÖNSKAT BETEENDE I LEKEN. Alltså mitt huvudmål var inte att lära henne sitt och ligg utan skapa en bra kontakt oss i mellan genom lek och bus och massa mys och det gick så bra att jag tog två flugor i en smäll, så UNDERBART att se hur smart valpen är, jag kunde knappt själv fatta att det gick så bra. Hon söker kontakt hela tiden, vilket jag uppskattar. Men träningen får stanna på den nivån ett bra tag till hon är ju bara valp och det ska hon få vara ett tag till. Men så länge hon tycker det är så kul kan jag inte motstå.
Och till det bästa idag JAG HAR EFTER 7 VECKOR TAGIT MITT FÖRSTA STEG. Snart kan jag gå och träna mina hundar som vanligt igen det var nog bäst av allt.
Nu blir det mys med Bea min lilla bortskämda dam, men att mysa i soffan med Bea är så underbart. Kärleken till henne är obeskrivligt. Min första egna hund.
Sorry för långt inlägg men måste dela med mig av lyckodagar och framsteg. För oss allihopa här hemma.
Ha det bra

Många bustassar och lyckokramar från oss på Bustorps hundar.

Lämna ett svar