Namn och måndag

Idag är det måndagen den 17 mars vilket jag har mycket delade känslor till. Det är Digges födelsedag han blir hela 6 år idag, grattis min prins❤️

20140317-191834.jpg
Det har vi firat med bus och mys, i det blåsiga vädret.
Men… Så va det ju idag det där man liksom inte precis har längtat till, Nationella proven har börjat. Med läsförståelse i svenska, inte precis min starkaste sida, men det kännes helt okej.

Nu sitter jag i valplådan och myser med 8 bebisar och en Lycka.
Jag kallar kullen Ronja-kullen efter Ronja Rövardotter men när dom små kom uppstådd ett litet problem det blev för många tikar så då kom jag på den briljanta idén att alla tikar få ett dubbel namn som har Ronja i sig och hanarna får ett namn med Birk isig. Deras namn som vi kommer kalla dom kom när jag letade och när jag såg valparna. Lillan den första valpen, kallade jag Lillan första timmen och när jag började leta namn på Google så kunde jag inte se Lillan i något annat namn än Lillan. Wilja som troligtvis får stanna här hos oss hade vi redan bestämt att hon skulle heta Wilja. Fia den sista valpen fick mina kusiner döpa och dom andra hittade jag när jag sökte på namn helt enkelt. Hur jag tänkte med namnen vet jag inte men det passar dom.

Idag har jag busat en stund i rasthagen med Digge, Cookie, Brumma och Mimmi. När vi konstaterade att det blåste för mycket så gick vi en lite runda och sedan in och tog det lugnt. Det är så mysigt att ligga på golvet och hundarna kommer en efter en och kryper upp bredvid en då vet man att man lever kan jag säga.

Nu har valparna sovit en stund men börja vakna igen för det är mat dags igen verka det som.

Många buskramar och mystassar från Lovisa med flock

20140317-193432.jpg
Så här mysigt har vi det just nu!

Lämna ett svar