Nytt år och nya tag

2014 året då jag kommer fylla 16, välja/börja gymnasiet och träna mycket hund…

Jag ser fram emot att möta året med glädje och lycka, idag har vi busat i trädgården och jag var på brukshundsklubben med Brumma vilket alltid är mycket givande. Hon är en mycket klok hund, det är kul att träna henne. jag har valt att åka bort till bruks för att där kan vi träna, bara träna jag fokusera bara  på hunden jag har med mig och det ser jag som en stor fördel. Som idag när jag var där borta så var vi själva, då blir det mer intensiv träning och vi sprang, busade och gjorde massa olika moment. Det blir så otroligt roligt för både mig och Brumma.

Dagens Tips är att hitta den belöningen till din hund som gör att din hund gör allt för att få den, när man har hittat det är det oftast inga problem att lära den saker och ha kul med sin hund.

Brummas favorit är lätt att busa med mig, bara vi två. Det tycker jag också är den roligaste, vi är en så bra kombination.

Nu ska vi titta på film med familjen

Många nyakramar och tränings gladatassa

DSC_0260

Lämna ett svar