Skogen är alltid nr ETT

Skogen mitt paradis, i skogen är man fri och kan ta det lugnt.
Sedan snö kom har vi varit i skogen varje dag, det blir ljusare så jag hinner efter skolan. Alla hundarna ÄLSKAR att få luffa omkring och bara vara. Vi stressa inte utan tar ett steg i taget, inte för att vi stressa annars heller men man blir lugnare av skogen, det bara är så.
Började dagen med en runda i just skogen med Cookie, Digge och Mimmi, då blir helt överlyckliga när vi går mot skogen, så kul att se.
Idag har vi också varit på valpkurs jag och bebis Brumma, äntligen har hon fattat att man inte behöver skälla ut alla hela tiden utan att det räcker med att skälla och säga att nu är DROTTNINGEN här, nej det är så klart en bit kvar innan vi når det mål att inte skälla alls men vi har absolut kommit en bra bit på vägen. Träningen gick jättebra idag vilket glädje mig att hon äntligen visar även när någon ser på hur duktig hon är. Idag har vi både tränat HIT, SNABBA SITT/LIGG OCH MÖTE MED ANNAN HUND. Allt gick så underbart bra och jag blir så stolt över henne. När vi kom hem tog jag Digge och Cookie en sväng till i skogen. Sedan har jag gjort den söndagliga städningen, alltid lika kul men fint blir det.
Nu bär det snart av till farfar och farmor för söndagsmiddag.

Många snöigakramar och tränadetassar från Lovisa och gänget

Lämna ett svar