Skogen är fantastsik

När känslorna svämmar över och det är bara så bra.

Igår tog jag Malwa, Brumma, Hjälte, Nalle och Keja med mig ut i skogen, en del av skogen där vi inte är så mycket då det inte finns några stigar där. Vi gick rakt ut i skogen och gick på känslan. När vi gått en bit åt ena hållet så vände vi och tog lite annan väg tillbaka. Precis efter vi hade vänt så hittade jag det. Ni vet det där stället i skogen som är precis som i en film. Där solens varma strålar når en ensam stubbe. Ljuset var fantastiskt och jag bestämde mig för att slå mig ner på denna stubbe, det va som den talade med mig. Sagt och gjort satt jag där på en stubbe i skogen. Bestämde mig för att studera mina hundar och deras samspel. Keja och Malwa som leker så bra tillsammans, lekte och lekte, med pinnar och kottar de hittande runt stubben. Brumma och Nalle bokstavligen skogsbadade i mossan och pinnarna. Hjälte jag han satt bredvid mig med sin fina blick och bara filosoferade precis som jag. Kanske han också kollade på sina kompisar och undrade vad de gjorde. I vilket fall som helst var det helt fantastiskt. Det var ett sådant lugn och härligt känsla på vår fina stubbe och precis runt den. Vi satt där ja säkert i 40 min innan vi alla var nöjda. Då gick vi hem igen. Fulla av energi och kärlek.

Skogen är fantastisk och det är ingen nyhet att skogen kan göra under för oss. Att kombinera det med hund måste vara ett vinande koncept.

Samspelet, koppspråket och kommunikationen mellan oss alla va som om någon tryckt på att allt skulle gå på halvfart. Jag njöt verkligen in i sista hårstrå. Man behöver dessa stunder både då och nu. Kanske ska vi ta oss denna tiden oftare och bara njuta. Så mycket jag såg på hundarna som jag inte hade sett annars. Så himla kul och spännande. Telefonen låg fram till precis i slutet ner plockad och det fanns inte en tanke att ta upp den. Förrän jag kom på att ett kort eller två måste jag ta. Men så skönt att bara vara utan den störningen och bara titta upp och runt sig. Jag är helt säker på att hundarna också kände av den energi som fanns där och den var speciell.

Den dagen jag ska slita mig från mamma och pappa är det Brumma, Nalle, Hjälte och Malwa som ska följa med mig (Keja är en foderhund) Så det känns extra roligt att se hur bra de fungera ihop. Just nu ligger de alla 5 utslagna på golvet på mitt kontor och precis bredvid i mitt sovrum ligger Wilja med sina valpar. Precis som jag vill ha det helt enkelt.

Igår kväll kom mamma och pappa med Snöa hem från dejten och idag på förmiddagen tog vi alla 3 en runda i Ravlunda skjutfälts skogen. Så mysigt och va samlade igen. Nu väntar vi med spänning på resultatet på dejten och hoppas att Snöa får en fin och frisk kull med valpar.

Allt gott

 

Kram Lovisa