Soligt väder ger lycka ut i fingerspetsarna

Det är söndag morgon/förmiddag, hundarna är ute och leker lite i solens strålar medan jag äter frukost. Dagarna två har solen värmt oss med sina strålar och både vi, hundarna och valparna har kunnat vara ute mycket vilket är så härligt.

Igår gick jag först en promenad med två av våra fodervärdar och lite fodertikar. Solen sken och vi gick en runda på Ravlunda fältet, hundarna sprang och lekte och busade med varandra och vi fick laddat med lite D-vitamin.

Väll hemma igen tog jag ut valparna och satte mig på stolen i valphagen och där blev jag sittande. Valparna busade och klättrade på mig och på varandra. Malwa som nu är 1 år och 2 månader låg mesta delen på rygg mitt band valparna och valparna fick busa med henne och klättra på henne och hon bara älskade det. Hon är så otroligt duktig med valparna och det värme mitt matte hjärta mycket. Mycket bra egenskap.

Efter valpmys och lunch och ännu mer valpmys så tog jag och mamma ett gäng med oss och gick en runda till på fältet, det va så fint att jag inte kunde låta bli att gå en runda till. Att se fältet när solen håller på att gå ner är svårt att förklara med ord. Det är vackert och skälen fylls utav glädje och lycka.

När solen började gå ner så tog jag och valparna och gick in i köket, där Millas valpar vägrar att vara i valphagen. Så de får springa runt i hela köket och Zias valpar busade en stund innan de utslagna låg överallt i valphagen. Millas valpar busade en stund med att jaga hela familjens fötter innan de i en lite hög somnade under min stol. Där sov de sedan igenom hela middagen och när vi var klara i köket väckte jag dom och så gick vi ut och kissade. Duktiga va de alla 4, kiss direkt när vi kom ut.

När kvällen sedan kom, nattade jag alla valpar i valprummet och rastade de stora hundarna en sväng innan jag också tog kvällen.

 

Nu är det morgon och övriga familjen är på utflykt och jag och valparna ska ha lite valpbesök. Se hur vädret blir idag och om inte annat blir det definitivt nya härliga promenader. Ny dag nya promenader.

Allt gott

 

Kram

Lovisa