Tö och hundar som leker

Det är nästan ingen snö kvar och det töar allt mer. Valparna växer så fort att det är svårt att hänga med. Millas valpar gör nya upptäckter varje dag. Idag har de börjat brottas allt mer och leker mer och mer med varandra men också med leksakerna. Det är så roligt att de som.

Zias valpar börja också röra sig mer och mer, men än ligger de kvar i valplådan i mitt rum. Nu till helgen ska de få komma in i köket för första gången. Det blir spännande och jag tror att de kommer att gilla det. Alla valparna har öppnat ögonen och de första har börjat reagera på ljud. Det är så roligt att följa dom.

I helgen väntas besök Millas valpar står i fokus och ska de flesta få möta sina familjer för första gången. Så spännande och jag kan tänka mig att det blir en rolig helg.

Kom precis in efter att ha varit ute och busat/lekt med hundarna en stund i stora trädgården. Jaga varandra runt dammen, hämta bollen och att ha dragkamp med trasan stor på schemat idag. Det är så roligt att se hur de leker och ha så roligt tillsammans. Ibland bland blir det lite hetsigt men det är då okej att ta en paus i mattes famn en stund. Innan man kan fortsätta att busa med sina kompisar. Det gäller att hela tiden hitta sätt att jobba på som passar bäst för gruppen och för individen i frågan.

Vi är nu också medlemmar i WALA, som är en ny organisation för Australian Labradoodle över världen. Det är roligt att få vara med och utveckla Australian Labradoodle till bättre och bättre. Fortsatt stort fokus på hälsa och mentalitet och att hela tiden ligga i framkant.

Vi ser nu framemot en vår med spännande projekt, mer om det kommer

 

Allt gott

 

Kram