Utveckling och framsteg.

Nu är det Torsdag ännu en gång och April har kommit till Ronneby med sitt underbara aprilväder, som innebär att det kan först vara sol, sedan regn, sedan snö och sedan sol igen. Det är underbart hur det kan ändra så fort.

Idag har jag, Digge, Cookie och Brumma varit i skogen och haft spår och sök övningar tillsammans med min syster Clara. Det är så häftigt hur duktiga nosar dom har. Cookie är en stjärna i spåret och verkligen  älskar det. Likadant med Digge när Clara släppte honom för att springa och söka efter mig så såg man lyckan i ögonen. Det är lika kul varje gång och så enkelt att göra. Brumma har fått för sig att det är bara matte som gäller och lämna inte min sida om hon verkligen inte måste. Så jag fick gömma mig och hon letade upp mig med glädje. Även där är det så underbart att se hur lycklig hon var av att se matte igen efter ca 2minuter. Visst är det underbart att hon är lika glad om jag varit iväg 2 minuter som och jag varit iväg 2 timmar. Hon är mattes lilla stjärna och jag ska jobba mycket med nos och skogs övningar nu fram över, dels för att jag älskar skogen och naturen och framför att att hundarna gör det. Efter dagens träningspass så hade jag tre utslagna hundar, en stund iallafall. Nu ska pappa snart ut med  Mimmi, Cookie och Digge och springa en runda och jag tar resten på en kvällsrunda och lite trixträning om vi hinner.

Lycka är nog en av dom bästa första gångs mamman jag har sätt, hon är så försiktig och vill sina valpar allt. Nu är dom snart 3 veckor och idag är dom 19 dagar, tiden går så fort. om snart 5 veckor så flyttar dom små till sina nya föräldrar.

Små framsteg och att utvecklingen går i rätt riktning är så oerhört roligt och nu flyter att på och hundarna är så roliga att jobba med. Att Brumma skötte sig så bra igår på kursen och att Digge och Cookie var så duktiga i skogen är verkligen frasteg och utveckling i rätt riktning även för min del. Jag får sådan energi av som, Ni kan inte fatta.

Nu sak jag ut och gå med mina små energiknippen och sedan väntar sängen efter en lång dag. I morgon är det fredag och det betyder helg och massa hundaktiviteter. Det gillas stort hos oss.

Många energikramar och lyckligatassar från Lovisa med flock.

Lite nya bilder på valparna.

Lycka pussar lite på valpen Niva.

DSC_0352

 

 

 

 

Valpen Lillan

DSC_0357

Valpen Owe med systrarna Lillan, Fia och Niva

DSC_0233

Syskonen Wilja, Flora och Owe

DSC_0295 DSC_0301

Lämna ett svar