Valpar i och utan för magen

Att komma med glada nyheter kan vara det bästa jag vet och nu är det dags igen!

Natten mellan tisdag och onsdag kom 11 helt underbara valpar till världen och Silkie och Scottie blev föräldrar. 5 tikar och 6 hanar blev det två svarta och resten bruna. Även om dom än så länge är hos sin fodervärd så ser vi med spänning framemot att får träffa dom och ta hem dom. Dom bilder vi får så ser man vilka fina valpar och vilken mamma Silkie är. Det är inte lätt med 11 stycken små liv.

Nu är det inte heller länge kvar för vår underbara Cookie att bli mamma en sista gång. Hon börja bli lite tjock om magen och juvren börja också förbereda sig för att ge mat till några små. Vi hoppas att även denna kullen blir en fin och frisk, vilket jag även tror när jag ligger och känner på magen känns det som dom är mycket aktiva där inne, ett litet agilitylag till kanske? Det ska bli så mysigt att få en vinter med dessa kullar och vi ser framemot att se dom båda utvecklas och bli fina hundar.

Nu är det bara två dagar kvar tills vi tar våra grejer och slår oss ner i den vackra miljön på Österlen med skogen och stranden runt hörnet. Där vi ska bygga upp vår dröm och fina områden och ytor för både oss och hundarna. Hunddelen kommer att börjas byggas på så fort som möjligt och vi ser framemot att se hur hundarna och valparna tycker om det, för jag vet att jag kommer trivas som fisken i vattnet redan.

Vi kommer även få en träningshall där vi kommer tillbringa många timmar om jag får bestämma. Vi ser verkligen framemot detta och det är så nära nu, helt sjukt att vår dröm slår in så snart.

Måste även skriva lite om min lilla skoltjej lite också. Det är helt sjukt hur hon varje dag utvecklas i rätt riktning, så imponerande att se. Hon kan nu sitta stanna kvar så bra att jag kan sätta henne och leker med hennes favoritleksak framför henne utan att han rör sig förrän jag säger ”varsågod” och då busar vi för fullt. Hon verkligen älskar att träna och fotgåendet går också riktigt bra nu även starterna. Jag är så stolt över henne, att få utvecklas och jobba med henne är ett rent nöje och jag ser framemot många år till. Hon klara skolan super bra och har lärt sig att vara själv utan problem. Vi har sedan någon vecka börjat springa efter skolan tillsammans med Hanna och det gillar min lilla tjej att få springa av sig lite tillsammans med matte och med Hanna som hon också gillar mycket. Min lilla tjej är lite bortskämd på skolan då hon är den enda hunden bland dom jag är med mest så när hon är med oss får hon alla uppmärksamhet och det älskar hon och även att busa med mina klasskompisars hundar är väldigt kul om man frågar Brumma själv.

Det är med nöje att få följa alla hundar i klassen i deras framgångar och följa deras mål. det är en väldigt nyttig fördel.

DSC_0320

DSC_0397

DSC_0389

Lämna ett svar