Det händer mycket på Juleboda nu

En mycket spännande vecka och en spännande tid framför oss väntar.

Valparna är nu två veckor och har nu fått sin första avmaskning och klorna är klippta för andra gången.

I måndags åkte mamma och pappa ner till södra Nederländerna, tillsammans med vår fina Snöa. Hon skulle få träffa en mycket go och trevlig kille. Det slog gnistor och efter två lyckade parningar och blodprov som såg perfekt ut så är de nu påväg tillbaka och vi kan börja nedräkningen till att vi får välkomna Snöas valpar (om allt går som det ska). Det känns så himla bra och jag längtar verkligen på att få träffa Snöas valpar och se om de ta över sin mammas fantastiska temperament.

 

Nästa vecka kommer Vilda och Beisla träffa veterinären för att ögonlyssas, röntgas och besiktigas. Milla och Zia ska ögonlyssas. Detta blir mycket spännande och vi hoppas att resultaten blir så fina som vi är vana vid.

 

Denna veckan ska jag göra en grovstäd i hundrummet, lyfta på varenda pryl och städa. Även sätta upp nya bilder på väggen och även lite annat pyssel jag håller på med nu. Ska bli kul och spännande att se om det blir som jag tänkt på.

 

Så alla som står i vår lista kommer under närmsta tiden att få ett mail om anmälan har öppnat för Snöas valpar. Anmälan sker till lovisa@australian-labradoodle.se innan den 1 oktober.

Gosiga valpar, som ofta ligger så här på rygg och myser 😉

 

Kramar

Lovisa